Kokeile kuukausi maksutta

Helsingin Oulunkylään nousee kerrostalo 1920-luvun malliin – myös rakennustavat vanhoja

Talon rakennuttajana on arkkitehtien perustama Kestävät kodit.

Mestarintien ja Käskynhaltijantien kulmaukseen ensi vuoden lopulla valmistuvan talon runkorakenne on tehty perinteisellä massiivitiilimuurauksella kuten sata vuotta sitten Töölössä. (Kuva: Avarrus Arkkitehdit)
Helsingin Oulunkylään aletaan kesällä rakentaa uutta kerrostaloa, joka on ulkonäöltään vanhaa aikaa henkivä. Sosiaalisessa mediassa nyt ennakkomarkkinoinnissa olevaa taloa on kiitelty ja kehuttu.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Helsingin Oulunkylään nousee kerrostalo 1920-luvun malliin – myös rakennustavat vanhoja”

  1. Mielenkiintoinen hanke. Ikkunapenkit on tehty erikoisesti talon ulkopuolelle. Asukkaathan yleensä pitävät juuri vanhojen rakennusten syvistä ikkunapenkeistä. Toinen asia, mitä voi hieman kummeksua, on koneellisen ilmanvaihdon pois jättäminen. Jos ilmanvaihtoon paneutuisi samalla pieteetillä kuin tässä tapauksessa vaikka ulkoseiniin, taloon saisi takuutoimivan ilmanvaihdon. Itse kyllä arvostan sitä, että ilma vaihtuu, keleistä riippumatta. Menestystä kuitenkin hankkeelle.

Viimeisimmät näkökulmat