Kokeile kuukausi maksutta

Metsähallitus: Korsnäsin tuulivoimapuisto olisi liki kuuden miljardin euron potti

Metsähallituksen selvityksen mukaan suurhanke ja sen välilliset vaikutukset nostaisivat hankkeen elinkaaren aikaisten investointien määrän noin 2,7 miljardiin euroon. Paikalliset kunnat ja valtio saisivat hankkeesta ja sen kerrannaisvaikutuksista veroja runsaat 3 miljardia.

Metsähallitus löysi paljon perusteita Korsnäsin tuulivoimapuiston toteutukselle. Kuvan voimalat eivät liity hankkeeseen. (Kuva: Metsähallitus, Jari Kurvinen/Vastavalo)
Metsähallituksen teettämän selvityksen mukaan Korsnäsin merituulivoimapuisto toisi Suomelle miljardien verohyödyt ja työllistäisi elinkaarensa aikana tuhansia henkilöitä. Suurinvestoinnista syntyvät hankinnat toisivat myös merkittävät rahavirrat alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Metsähallitus: Korsnäsin tuulivoimapuisto olisi liki kuuden miljardin euron potti”

Viimeisimmät näkökulmat