Kokeile kuukausi maksutta

Kreate kasvatti liikevaihtoa ja tulosta

Vahva tilauskanta avitti Kreaten Groupin ensimmäisen vuosipuoliskon liikevaihdon ja tuloksen viime vuotta korkeammalle tasolle.

Ratarakentaminen ja niihin liittyvät konepalvelut on yksi pörssiyhtiö Kreate Groupin tukijaloista.

Kreaten liikevaihto alkuvuonna oli 117,4 miljoonaa euroa. Vuonna 2021 luku oli 91,2 miljoonaa euroa. Liiketulos oli aavistuksen viime vuotista parempi: 3,4 miljoonaa euroa aiempaan 3,3, miljoonaan euroon verrattuna.

Toimitusjohtaja Timo Vikströmin mukaan yhtiön ensimmäisen vuosipuoliskon liikevaihto ja liiketulos nousivat odotetusti vertailukautta korkeammalle tasolle vahvan tilauskannan myötävaikutuksella. Tilauskanta oli kesäkuun lopussa 204,4 miljoonaa euroa (157,5) miljoonaa euroa. Vuotta aiemmin tilauksia oli 157,5 miljoonan euron verran.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kreate kasvatti liikevaihtoa ja tulosta”

Viimeisimmät näkökulmat