Kokeile kuukausi maksutta

RP-Karmi hoitaa Tahkon uuden hotelli-kylpylän elementtitoimitukset

Elementtituotanto käynnistyy RP-Karmin elementtitehtaalla Toivalassa elo-syyskuun vaihteessa.

Uusi hotelli ja metsäkylpylä nousevat Tahkovuoren huipulle. Ensimmäiset hotellivieraat pääsevät majoittumaan syksyllä 2023.

Kuopiolainen RP-Karmi ja Panorama Resort ovat tehneet sopimuksen Nilsiän Tahkovuorelle rakennettavan uuden hotelli- ja metsäkylpyläkokonaisuuden elementtitoimituksista. Sopimukseen kuuluvat kohteen seinä- ja kattoelementit.

Puurakenteinen hotelli- ja kylpyläkokonaisuus nousee Tahkon huipulle ja sen suunnittelija on Norjassa työskentelevä arkkitehti ja professori Sami Rintala. Hän on suunnitellut useita matkailukohteita, kuten Pohjois-Norjaan Bodøn Fleinværin saarelle rakennetun Arctic Hideawayn.

Elementtituotanto käynnistyy RP-Karmin elementtitehtaalla Toivalassa elo-syyskuun vaihteessa ja ensimmäisiä seinä- ja kattorakenteiden asennustöitä päästään tekemään loka-marraskuun vaihteessa. Hotelli-kylpylän rakennustöiden kotimaisuusasteen kerrotaan olevan 100 prosenttia.

Päärakennus ja metsäkylpylä valmistuvat tulevan talven aikana ja niiden on määrä avata ovensa kesällä 2023. Maisemasviittien asennus alkaa toukokuussa 2023 ja ensimmäiset hotellivieraat pääsevät majoittumaan syksyllä 2023.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “RP-Karmi hoitaa Tahkon uuden hotelli-kylpylän elementtitoimitukset”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat