Kokeile kuukausi maksutta

YIT kasvatti hallitustaan – kova nimi kiinteistösijoitusbisneksestä

YIT:n ylimääräinen yhtiökokous päätti lisätä hallituksen jäsenten määrää ja valita yhtiön hallitukseen kaksi uutta jäsentä.

Keith Silverang. Kuva: Technopolis

Uusiksi jäseniksi valittiin pitkän uran kiinteistösijoitusyhtiö Technopoliksen toimitusjohtajana tehnyt Keith Silverang ja muun muassa Technopoliksen ja Renorin entinen talousjohtaja Sami Laine. Hän on viimeksi toiminut Parmaco Groupin toimitusjohtajana.

Yhtiön hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Harri-Pekka Kaukonen, varapuheenjohtaja Eero Heliövaara sekä jäsenet Frank Hyldmar, Olli-Petteri Lehtinen, Barbara Topolska, Casimir Lindholm, Jyri Luomakoski ja Kerttu Tuomas.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT kasvatti hallitustaan – kova nimi kiinteistösijoitusbisneksestä”

Viimeisimmät näkökulmat