Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n hallitukseen ehdotetaan Lemminkäisen ja Uponorin entisiä toimitusjohtajia – Lemminkäisen omistajasuvun vesa jäämässä sivuun

YIT:n osakkeenomistajien nimitystoimikunta esittää 17. maaliskuuta kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle muutoksia hallituksen jäseniin sekä korotuksia hallituksen palkkioihin.

Casimir Lindholm. Kuva vuodelta 2014.

Nimitystoimikunta ehdottaa, että seuraavaksi toimikaudeksi hallitukseen valitaan uudelleen puheenjohtajaksi Harri-Pekka Kaukonen ja varapuheenjohtajaksi Eero Heliövaara ja jäseniksi uudelleen Frank Hyldmar, Olli-Petteri Lehtinen ja Barbara Topolska. Uusiksi jäseniksi toimikunta ehdottaa Casimir Lindholmia, Jyri Luomakoskea ja Kerttu Tuomasta.

Lindholm toimii nykyisin verkkoyhtiö Eltelin toimitusjohtajana ja oli Lemminkäisen toimitusjohtaja vuosina 2014–2018. Luomakoski puolestaan toimi Uponorin toimitusjohtajana vuosina 2008–2021 ja oli ollut jo sitä ennen putkiyhtiön palveluksessa vuodesta 1996 muun muassa talousjohtajana. Kerttu Tuomas toimii nykyisin hallitusammattilaisena mutta työskenteli muun muassa Koneen henkilöstöjohtajana vuosina 2002–2017.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n hallitukseen ehdotetaan Lemminkäisen ja Uponorin entisiä toimitusjohtajia – Lemminkäisen omistajasuvun vesa jäämässä sivuun”

Viimeisimmät näkökulmat