Kokeile kuukausi maksutta

Jugendhelmi ehostetaan takaisin edustuskuntoon – ”Työnaikaisen suunnittelun määrä on ollut valtava”

Talon monimuotoinen peltikatto on osoittautunut erityisen vaativaksi korjaajille. Hankkeen vajavaiset lähtötiedot ovat aiheuttaneet valtavasti työnaikaista suunnittelua ja merkinneet myös kosolti lisätöitä alkuperäisiin kaavailuihin verrattuna.

Helsingin keskustassa sijaitseva yli 120-vuotias jugendkaunotar käy parhaillaan läpi isoa kasvojenkohotusta. Kuva: Jussi Helttunen

Kasarmitorin laidalla Helsingin keskustassa sijaitseva Agronomitalo käy parhaillaan läpi isoa kasvojenkohotusta. Yli 120-vuotias jugendkaunotar oli päässyt rapistumaan oletettua pahemmin, minkä vuoksi sille on jouduttu tekemään paljon enemmän toimenpiteitä kuin oli aluksi kaavailtu.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Kokeile nyt 1 kk veloituksetta!

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 3/6/12 kk.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Jugendhelmi ehostetaan takaisin edustuskuntoon – ”Työnaikaisen suunnittelun määrä on ollut valtava””

  1. Tässä sitä ollaan, kun rakennuttamistehtävät suunnitteluvaihessa laiminlyödään( näin epäilen ).Urakoitsijalla on mahdollisuus lisätöillä kasvattaa katettaan. Jos rakennuttajakonsultti on osaamaton ja tilaaja kokematon tulos on karmea tilaajan kannalta. Tämäkin saneerausprojekti olisi vaatinut suunnittelua varten perusteellisen vanhojen rakenteiden kuntoselvityksen.

Viimeisimmät näkökulmat