Kokeile kuukausi maksutta

Hoivatilat toteuttaa Oulun kaupungille koulurakennuksen vuokramallilla

Oulun kaupunki on päättänyt kilpailutuksen jälkeen valita Hoivatilat oyj:n Hiukkavaaran lisäkoulun toteuttajaksi.

Hiukkavaaran lisäkoulu. Kuva: Hoivatilat

Koulurakennuksen hankinta piha-alueineen toteutettiin vuokrahankintana. Kilpailutuksen arviointikriteereinä olivat koulurakennuksen ratkaisuehdotukset sekä vuokrahinta. Tarjoukset arvioi arviointiryhmä, joka koostui Oulun Tilapalvelut-liikelaitoksen sekä sivistys- ja kulttuuripalveluiden edustajista.

Hiukkavaaran lisäkoulurakennukseen tulee tilat luokkien 1.-6. käyttöön, yhteensä 350 oppilaalle. Koulurakennuksen koko on noin 4100 neliömetriä. Uusi koulu on tavoitteena ottaa käyttöön tammikuussa 2025. Vuokrasopimus on kestoltaan 25 vuotta ja kokonaisarvoltaan noin 25 miljoonaa euroa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hoivatilat toteuttaa Oulun kaupungille koulurakennuksen vuokramallilla”

Viimeisimmät näkökulmat