Kokeile kuukausi maksutta

Toivo Groupin Myllymäki: ”Maalari sanoo lähtevänsä ajamaan Uberiä, jos tarjoan entisen 3000 euron sijaan maksuksi nyt vain 2400 euroa”

Asuntosijoitusyhtiö Toivo Groupin projektinjohtoyhtiö on käynnistänyt kaksi asuntohanketta Vantaalla ja Järvenpäässä. Hintapaineet ovat nyt kovat, vaikka työntekijöitä on tarjolla.

Toivo Groupin toimitusjohtaja Markus Myllymäki yhtiön rakennuskohteessa Espoossa. Kuva: Esko Jämsä

Toivo Groupin tytäryhtiö on käynnistänyt noin 21 miljoonan euron arvoiset erilliset asuntorakentamishankkeet  Vantaalla ja Järvenpäässä. Ne on myyty Toivon projektinjohto -palvelumallilla tilaajille. Toisen kohteen tilaaja on Ara-yhtiö, ja toisen kohteen tilaajasta yhtiö ei kerro vielä tarkemmin.

"Asuntorakentamisen liiketoimintaympäristö on tällä hetkellä vaikea ja uusia hankkeita on haastava saada liikkeelle. Kummassakin nyt käynnistyvässä kohteessa rahoitus- ja tilauspohjat ovat vakaat, ja olen hyvin tyytyväinen, että voimme tarjota omalle väellemme ja vakiourakoitsijoillemme töitä", Toivo Groupin toimitusjohtaja Markus Myllymäki kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Toivo Groupin Myllymäki: ”Maalari sanoo lähtevänsä ajamaan Uberiä, jos tarjoan entisen 3000 euron sijaan maksuksi nyt vain 2400 euroa””

Viimeisimmät näkökulmat