Kokeile kuukausi maksutta

Premico ostaa Lujatalon rakentaman kerrostalon

Lujatalo ja Premico ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa Premicon kolmas asuntorahasto ostaa Lujatalon rakentaman Espoon Holmanpuiston alueelle valmistuvan asuinkerrostalon.

Kohteeseen haetaan Leed-sertifikaattia. Havainnekuva: Lujatalo

Espoon Keskuspuiston ja Ison Omenan palvelujen läheisyyteen on vuosien 2017–2022 aikana noussut uusi Holmanpuiston asuinalue, jossa Lujatalo on ollut yksi merkittävistä rakentajista rakentamalla alueelle yhteensä 11 kerrostaloa ja asuntoja lähes 500.

Asunto Oy Espoon Feeniks on Premicon ja Lujatalon toinen yhteinen asuntotuotantokohde Holmanpuiston alueella. Kuusikerroksiseen Asunto Oy Espoon Feeniksiin valmistuu 42 asuntoa, jotka ovat pääosin yksiöitä, kaksioita ja kolmioita ja joiden keskipinta-ala 47 neliömetriä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Premico ostaa Lujatalon rakentaman kerrostalon”

Viimeisimmät näkökulmat