Kokeile kuukausi maksutta

QMG jatkaa yritysostoja – nyt kohteena Vaasan Sähköpalvelu

Vuodesta 1991 lähtien toiminut yritys liittyy QMG-konsernissa Tammi Kiinteistötekniikkaan.

Juhani Tammi (vas.), Heikki Kiiskilä (oik.) ja Harry Vesterkvist ovat nyt QMG-tiimi Pohjanmaalla. (Kuva: Christoffer Björklund)

Talotekniikkakonserni QMG ostaa liiketoimintakaupalla Vaasan Sähköpalvelun, joka tunnetaan Pohjanmaalla sähköurakoinnin ja turvatekniikan sekä uusien energiaratkaisujen osaajana.

Vuodesta 1991 lähtien toiminut yritys liittyy QMG-konsernissa Tammi Kiinteistötekniikkaan. Vaasan Sähköpalvelussa on kymmenen sähköurakoinnin ammattilaista ja sen liikevaihto on lähes 1,0 miljoonaa euroa.

Yhtiön asiakasprojektit jatkuvat normaaliin tapaan ja henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Kaupan myötä Vaasan Sähköpalvelua pitkään johtanut Harry Vesterkvist ottaa Tammessa sähköliiketoiminnan työpäällikön tehtävät ja liittyy QMG:n emoyhtiön Nimlas Groupin omistajaohjelmaan. Juhani Tammi puolestaan jatkaa Tammi Kiinteistötekniikan toimitusjohtajana.

”Vaasan Sähköpalvelu vahvistaa tarjoomaamme Pohjanmaalla. Tämä kasvuloikka tuo meille myös monipuoliset edellytykset vastata hyvään kiinteistö- ja teollisuusinvestointien vireeseen”, QMG:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Heikki Kiiskilä toteaa tiedotteessa.

Konserniin kuuluvat entuudestaan Vaasassa Tammi Kiinteistötekniikka ja Automaatio T&N, Pietarsaaressa ORS Service, Kokkolassa sähköurakoitsija Mesiel ja Kokkolan LVIS-Palvelu sekä turvatekniikkayhtiö Capcon.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “QMG jatkaa yritysostoja – nyt kohteena Vaasan Sähköpalvelu”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat