Kokeile kuukausi maksutta

QMG vahvistaa turvallisuuspalveluitaan

Talotekniikkakonserni QMG ostaa tuusulalaisen KT Paloturvapalvelut -yhtiön.

Väestösuojatarkastuksella Vantaalla KT Paloturvapalveluiden toimitusjohtaja Joona Timonen (oik.) ja tekninen johtaja Pertti Kekkonen sekä QMG Partnersin toimitusjohtaja Pekka Pöykkö oranssissa liivissä. Kuva: Studio Lindell

KT Paloturvapalvelut tarjoaa kunnille, ammattimaisille kiinteistönomistajille, kauppakeskuksille ja asuinkiinteistöille sekä teollisuudelle rakenteellisia palo- ja kiinteistöturvallisuuspalveluita. Valikoimassa ovat muun muassa palokatkot, savunpoisto, turva- ja merkkivalot, pikapalopostit, palovaroitinjärjestelmät, sammutinhuolto sekä väestönsuojien huolto ja asiantuntijapalvelut.

Yhtiön palveluksessa on 30 ammattilaista ja vuonna 2022 sen liikevaihto ylsi noin 2,46 miljoonaan euroon.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “QMG vahvistaa turvallisuuspalveluitaan”

Viimeisimmät näkökulmat