Kokeile kuukausi maksutta

Speksi piti tulevan arkkitehdin otteessaan Espanjassa asti

Speksi on improvisaatiota vahvasti hyödyntävää musiikkiteatteria, jota tehdään pääasiassa yliopistoissa.

Kun arkkitehtuuria Oulun yliopistossa neljättä vuotta opiskeleva Emma Sutinen viime syksynä ilmestyi Pahkispeksin casting-tilaisuuteen, moni hieraisi silmiään. Sutinen oli nimittäin tuolloin vaihdossa Espanjan Madridissa Escuela Técnica Superior de Arquitectura de Madridissa.

”Kävi hyvä tuuri. Päivä sattui sellaiselle viikonlopulle, että olin muutenkin käymässä Suomessa, ja speksikaverit sanoivat, että minun täytyy hakea edes läpällä. Tähdet olivat tällä kertaa kohdallaan”, Sutinen sanoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Speksi piti tulevan arkkitehdin otteessaan Espanjassa asti”

Viimeisimmät näkökulmat