Kokeile kuukausi maksutta

Constille 26 miljoonan euron urakka

Consti toteuttaa Helsingin kaupungin asuntojen omistaman vuokrataloyhtiön peruskorjauksen Myllypurossa.

Kuvituskuva Constin työmaalta Helsingin Pitäjänmäestä. Kuva: Liisa Takala

Consti toteuttaa Helsingin kaupungin asuntojen eli Hekan omistaman vuokrataloyhtiön laajan peruskorjaushankkeen osoitteessa Myllypurontie 22. Urakka alkaa keväällä 2023 ja valmistuu kesän 2025 aikana. Urakan arvo on noin 26 miljoonaa euroa.

Vuonna 1965 valmistuneessa vuokrataloyhtiössä on kolme kahdeksan kerroksista asuintaloa. Peruskorjausurakassa asuintalot piha-alueineen uusitaan kauttaaltaan. Remontin suunnittelua on ohjannut Helsingin kaupungin asettamat tavoitteet asuintalojen energiatehokkuuden parantamisesta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Constille 26 miljoonan euron urakka”

Viimeisimmät näkökulmat