Kokeile kuukausi maksutta

Helsinkiin rakennetaan uudet tilat kuolleiden säilytykseen ja hyvästelyyn

Helsingin kaupunki on päättänyt rakentaa uudet tilat vainajien säilytykseen ja hyvästelyyn.

Havainnekuva keskitetyistä vainajatiloista. Kuva: Verstas Arkkitehdit

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi keskiviikkoiltana Malmin hautausmaan läheisyyteen sijoittuvan uudishankkeen. Tiloihin on tarkoitus keskittää vainajien säilytys Helsingin sairaaloista ja hoivakodeista.

Uutta tilaa tarvitaan, koska Helsingissä on pulaa riittävistä vainajien säilytystiloista, ja väestönkasvun ja väestön ikääntymisen myötä niiden tarve tulee lisääntymään entisestään. Kaikki nykyiset tilat eivät myöskään mahdollista asiallisia vainajan hyvästely- ja valmisteluhetkiä omaisille.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsinkiin rakennetaan uudet tilat kuolleiden säilytykseen ja hyvästelyyn”

Viimeisimmät näkökulmat