Kokeile kuukausi maksutta

Tampereen rautatieaseman läheisyyteen nousee persoonallinen toimistotalo – ”Julkisivua tulee rakennuksen neliömäärään nähden poikkeuksellisen paljon”

Vuokralaiset otettiin jo varhain mukaan Tampereen ydinkeskustaan kohoavan Go21-toimistorakennuksen tilojen suunnitteluun.

Tampereen rautatieaseman läheisyyteen rakentuu toimistotalo Go21, johon muuttaa digialan yrityksiä. Kuva: Juho Kuva

Tampereen rautatieaseman ja Tammelan torin väliin nousee persoonallinen punatiilinen rakennus. Siihen muuttaa digitalouden yrityksiä, suurimpana pörssiyritys Gofore, jonka mukaan rakennus on myös nimetty Go21:ksi. Numero viittaa Ratapihankadun katunumeroon.

Go21 on osa muutosta alueella, jonne on lyhyen ajan sisällä rakennettu muun muassa Tornihotelli ja Nokia Arena. Sen ympärillä on myös koristeellinen 1800-luvun loppupuolen kivitalo, Technopoliksen valkoisena hohtava toimistohotelli, vuonna 1923 valmistunut opiskelija-asuntolana palveleva Lompanlinna sekä Tullikamarin käyttöön tuleva 114-vuotias tavara-asema.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tampereen rautatieaseman läheisyyteen nousee persoonallinen toimistotalo – ”Julkisivua tulee rakennuksen neliömäärään nähden poikkeuksellisen paljon””

Viimeisimmät näkökulmat