Kokeile kuukausi maksutta

YIT siivosi valmiiden asuntojen varastoaan myymällä lähes 200 asuntoa yhteisyritykselleen

YIT on allekirjoittanut sopimuksen 190 asunnon ja 63 autopaikan myymisestä Suomessa yhtiön yhden yhteisyrityksen vuokra-asuntoportfolioon.

Kuvituskuva. Kuva: YIT

Asunnot ovat valmiita tai rakentamisen loppuvaiheessa olevia, pääasiassa yksiöitä ja kaksioita, jotka soveltuvat yhtiön mukaan hyvin myös vuokratarkoitukseen. Osapuolet ovat sopineet, ettei kaupan arvoa tai muita yksityiskohtia julkisteta.

YIT ei siis julkistanut myöskään tietoa siitä, mikä yhteisyritys on kyseessä. Vuoden 2022 vuosikertomuksen mukaan yhtiöllä on lukuisia kiinteistösijoituksiin liittyviä osakkuuksia ja yhteisyrityksiä. Suomessa niitä on muun muassa Ålandsbankenin, OP:n ja Fincapin kanssa. YIT:n omat omistusosuudet niissä vaihtelevat.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT siivosi valmiiden asuntojen varastoaan myymällä lähes 200 asuntoa yhteisyritykselleen”

Viimeisimmät näkökulmat