Kokeile kuukausi maksutta

Kesämökkien keskihinta selvisi – Alkuvuonna myytiin vain 19 uutta loma-asuntoa

Mökkikaupan vilkkaimmat alueet ovat Etelä-Savo, Varsinais-Suomi ja Uusimaa.

Vapaa-ajanasuntoa etsitään usein järven rannalta. Kuva Pitkäjärveltä Mikkelistä.

Loma-asuntojen kauppa kävi kesäkuussa KVKL Hintaseurantapalveluun tallennetun datan perusteella jonkin verran hiljaisemmin kuin aiempina vuosina. Loma-asuntojen keskihinta on säilynyt varsin hyvällä tasolla koko kuluneen vuoden.

"Loma-asuntokaupassa on palattu koronaa edeltävään normaalin mökkikaupan maailmaan. Mökkeily kiinnostaa suomalaisia ja loma-asunnoille löytyy aina kysyntää. Kesällä on tähän mennessä ollut hieman vähemmän hellepäiviä, mikä on saattanut viilentää mökkikuumetta, mutta erityisesti hyvin varustelluille, hyvän sijainnin rantamökeille on aina kysyntää. Etelä-Savo nousee esille tänäkin vuonna", sanoo Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton toimitusjohtaja Tuomas Viljamaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kesämökkien keskihinta selvisi – Alkuvuonna myytiin vain 19 uutta loma-asuntoa”

Viimeisimmät näkökulmat