Kokeile kuukausi maksutta

Uusi hotelli rakennetaan Jyväskylän keskustaan

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan Vanhan pappilan alapihalle toteutetaan uusi hotelli.

Toivolan vanhan pihan aluetta Jyväskylässä kuvattuna vuonna 2013. Kuva: Juha Sorri / IS

Hotelliin on tulossa 32 majoitushuonetta. Pinta-alaltaan 792,5 neliömetrin hotellin rakennuttaja ja omistaja on Ovaro Kiinteistösijoitus oyj. Hanke rakentuu Vanhan pappilan kortteliin yhtiön aikaisemmin keväällä hankkimalle tontille.

Ovaro on allekirjoittanut urakkasopimuksen hotellikiinteistön rakennuttamisesta. Kvr-urakoitsijana toimii jyväskyläläinen Betoniteam oy. Rakennushankkeen koko on noin 2,5 miljoonaa euroa, ja kokonaisuudessaan kyseessä on 3,2–3,5 miljoonan euron projekti.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusi hotelli rakennetaan Jyväskylän keskustaan”

Viimeisimmät näkökulmat