Kokeile kuukausi maksutta

Caverionin osavuosikatsaus: Vahva kannattavuus epävarmassa toimintaympäristössä

Inflaatio ja korkeampien materiaalikustannusten myötä nousseet myyntihinnat kasvattivat Caverionin liikevaihtoa. Vaikutus oli kuitenkin vähäisempi kuin edellisvuoden vastaavalla jaksolla ja vuoden 2023 ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

Aurinkopaneeleita Varman rakennuksessa Helsingin Salmisaaressa. Puhdas siirtymä avittaa Caverioniakin. Kuva: Caverion

“Vuoden 2023 kolmannella vuosineljänneksellä jatkoimme vahvan kannattavuuden ja liikevaihdon kasvun tiellä. Liiketoimintamme on pärjännyt hyvin toimintaympäristön haasteista huolimatta. Markkinakysyntää vauhdittavat globaalit trendit, kuten energiatehokkuus ja rakennetun ympäristön vihreä siirtymä, tukevat kasvuamme edelleen", Caverionin toimitusjohtaja Jacob Götzsche kommentoi osavuosikatsauksessa.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionin osavuosikatsaus: Vahva kannattavuus epävarmassa toimintaympäristössä”

Viimeisimmät näkökulmat