Kokeile kuukausi maksutta

KKV teki ehdollisen päätöksen Caverion-kaupasta – Tritonin myytävä Fidelixin liiketoiminta Joensuusta

Tritonin tavoitteena on päästä maaliin marraskuun aikana.

Monta mutkaa matkan varrella kokenut Caverion-kauppa näyttäisi nyt pääsevän maaliin. Sitä ennen Tritonin on löydettävä ostaja Fidelixin Pohjois-Karjalan liiketoiminnoille.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt pääomasijoitusyhtiö Tritonin Caverion-kaupan ehdollisena. Kaupan toteutumiseksi Tritonin on myytävä Fidelix oy:n Pohjois-Karjalan liiketoiminta.

Fidelix on vuonna 2002 perustettu rakennusautomaatiotoimittaja, joka kuuluu Assemblin Groupiin. Assemblin on puolestaan ollut Tritonin rahaston omistuksessa vuodesta 2015.

KKV:n mukaan Tritonin Caverion-kaupalla olisi nykymuodossaan haitallisia kilpailuvaikutuksia rakennusautomaatio- sekä huolto- ja kunnossapitomarkkinoilla Pohjois-Karjalassa. Yrityskauppa pannaankin täytäntöön vasta sitten, kun Fidelixin ostajan kanssa on tehty sitova sopimus ja KKV on hyväksynyt ostajan.

”Prosessi etenee suunnitellusti ja odotamme edelleen voivamme toteuttaa ostotarjouksen marraskuussa 2023”, toteaa Tritonia edustava Mikael Aro tiedotteessa.

”Viimeisten osakeostojen myötä olemme myös sitoutuneet kasvattamaan kokonaisomistusosuuttamme Caverionissa noin 67,77 prosenttiin kaikista ulkona olevista osakkeista”, hän lisää.

Uutista päivitetty 18.10.2023 klo 11.57 Mikael Aron lisäkommentilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “KKV teki ehdollisen päätöksen Caverion-kaupasta – Tritonin myytävä Fidelixin liiketoiminta Joensuusta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat