Kokeile kuukausi maksutta

Caverion nappasi 50 miljoonan urakan Saksassa

Caverion sai urakan monivaiheisessa, EU:n laajuisessa tarjouskilpailussa.

Sairaala rakentuu entiselle lentokentälle Sindelfingenin ja Böblingenin kaupunkien väliin. Kuva: Caverion

Caverion toteuttaa uuden sairaalan jäähdytys-, lämmitys- ja saniteettijärjestelmät. Sairaala rakentuu entiselle lentokentälle Sindelfingenin ja Böblingenin kaupunkien väliin.

Kyseessä on yritykselle 50 miljoonan euron projekti.

Caverion voitti projektin monivaiheisessa, EU:n laajuisessa julkisessa tarjouskilpailussa. Sen järjesti Lounais-Saksan sairaala-allianssi Klinikverbund Südwest.

Viisikerroksisen rakennuksen bruttopinta-ala on 112 000 neliömetriä. Se kattaa 700 yleissairaanhoidon potilasvuodetta, 13 leikkaussalia, tukiyksiköt sekä erillisen teknisen kerroksen. Sairaala varustetaan uusimmalla kiinteistötekniikalla energiatehokkuuden varmistamiseksi.

Caverionin Saksan divisioonajohtaja Manfred Simmet sanoi, että Caverionilla on laaja kokemus sekä teknisenä pääurakoitsijana toimimisesta että laajojen ratkaisujen toimittamisesta sairaaloihin, toimistorakennuksiin, teollisuuslaitoksiin ja lentokentille.

Aiemmin tänä vuonna Caverion kertoi urakasta, jossa se suunnittelee ja toteuttaa ISO8-sertifioidun puhdastilan Semikron Danfossille Flensburgissa, Saksassa. Tehoelektroniikan valmistaja Semikron Danfoss laajentaa tuotantoaluettaan Flensburgissa 4200 neliömetrillä.

Lue lisää: Caverion toteuttaa puhdastilan Saksassa – tiukka toteutusaikataulu

Caverionin toteutus sisältää puhdastilan katon ja seinät sähkö-, automaatio-, jäähdytys-, ilmanvaihto-, sammutus- ja lämmitysjärjestelmineen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion nappasi 50 miljoonan urakan Saksassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat