Caverionille suuri stadionhanke Saksasta

Talotekniikkayhtiö Caverion on valittu mukaan suureen stadionin modernisointi- ja laajennushankkeeseen Saksan Leipzigissa.

Leipzigin stadionilla pelataan Saksan ylimmän tason jalkapalloliigaa ja järjestetään konsertteja. Kuva: Albert Wimmer ZT-GmbH / Zoom VP

Caverionin vastuulla Leipzigin jalkapalloareenan uudistuksessa on jäähdytys-, ilmanvaihto- ja ilmastointi sekä lämmitys-, vesi- ja viemäriratkaisut.

Red Bull Leipzig -jalkapalloareena on Bundesliigaa pelaavan RB Leipzig -seuran kotikenttä, johon kaudesta 2021-2022 eteenpäin mahtuu 48 000 katsojaa. Viiden tuhannen katsojan lisäkapasiteetti saavutetaan muuttamalla istumapaikkoja seisomakatsomoksi ja uudelleen rakentamalla ja laajentamalla tiloja.

“Caverionilla on palveluyksikkö Leipzigissa, vain muutaman kilometrin päässä areenalta. Paikalliset olosuhteet hyvin tunteva paikallinen yhteyshenkilö on meille asiakkaana tärkeä asia”, Marcus Schmietzky sanoo Caverionin tiedotteessa. Schmietzky vastaa Red Bull Besitzergesellschaftin teknisistä rakennuspalveluista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionille suuri stadionhanke Saksasta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat