Kokeile kuukausi maksutta

SRV urakoi 128 asuntoa Espooseen

Samaan kohteeseen on tulossa toinenkin SRV:n urakoima kohde.

Havainnekuva SRV:n urakoimasta Espoon Niittykummuntie 2 C:stä. Kuva: Arkkitehtitoimisto HMV Oy

SRV ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ovat allekirjoittaneet sopimuksen 128 asunnon toteuttamisesta Espoon Niittykumpuun. Kyseessä on neuvottelu-urakka.

Rakennustyöt käynnistyvät kesällä 2024, ja työt on määrä saada päätökseen vuoden 2026 alkupuolella. Sopimuksen arvo SRV:lle on noin 19 miljoonaa euroa.

Hankkeessa rakennetaan kaksi 7-kerroksista asuinkerrostaloa ja pysäköintilaitos 48 autolle. Samaan kortteliin on suunnitteilla myös SRV:n omistusasuntokohde Niittykummun Neuvokas.

”Tiiviissä yhteistyössä Varman kanssa pystyimme saavuttamaan yhteiset tavoitteet ja luomaan edellytykset saada hanke käyntiin nykyisessä haastavassa markkinatilanteessa”, SRV:n pääkaupunkiseudun asuntoliiketoiminnan johtaja Jorma Seppä sanoo.

Varman rakennuttajapäällikkö Ville Häyrisen mukaan on hienoa, että uusi asuntokohde päästään käynnistämään Espooseen rakennusalan tämänhetkisistä haasteista huolimatta.

”Niittykummun alue kehittyy nyt voimakkaasti, ja kasvava kaupunginosa kaipaa lisää asuntoja.”

Tiedotteen mukaan rakennusluvan tultua lainvoimaiseksi vuoden 2024 toiselle kvartaalille kirjattava tilaus vahvistaa SRV:n mukaan sen tilauskantaa. Tilaus vie yhtiötä kohti sen strategian mukaista tavoitetta kasvattaa asuntorakentamisen osuutta liikevaihdosta tasolle 30-40 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV urakoi 128 asuntoa Espooseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat