Kokeile kuukausi maksutta

Aluemyyntipäällikkö

Saint-Gobain Finland Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 27.5.2024 Hae viimeistään 5.6.2024

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme ammattirakentajamyyntiin aktiivista ja tavoitteellista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan pääasiallisesti ISOVER -kattoeristeiden myynnistä kattourakoitsijoille ja rakennusliikkeille.  Toimenkuva voi sisältää myös muiden tuoteryhmien myyntiä valituille asiakasryhmille riippuen omasta taustastasi. Pitkäjänteisten asiakassuhteiden kehittämisen lisäksi uusasiakashankinta on tärkeä osa tehtävääsi. Kehität ISOVERin markkinaosuuden kestävää kasvua varmistamalla yhteistyössä asiakkaiden kanssa, että ISOVERin tuotteilla on vahva osuus rakennusprojekteissa. Asemapaikkasi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäen konttorilla ja tehtävä edellyttää aktiivista matkustamista valtakunnallisesti.

ONKO TÄMÄ TYÖTEHTÄVÄ SINULLE?

Emme odota sinun olevan jo kaiken oppinut, vaan ratkaisevampaa on oikea asenne ja kyky omaksua nopeasti uusia asioita. Tehtävässä on kuitenkin eduksi, mikäli sinulla on jo kokemusta myynnistä, rakennusalalta ja/ tai asiakkuuksien hallinnasta.

Odotamme sinulta:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. teknistä tai kaupallista)
 • myyntiorientoituneisuutta/ myynnillistä kokemusta ja halua kehittyä työssäsi
 • kykyä kehittää liiketoimintaa
 • hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • halua työskennellä pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti
 • matkustusvalmiutta
 • nopeaa reagointikykyä asiakkaiden tarpeisiin

Haluamme tiimiimme energisen tekijän, jolla on hyvä ymmärrys siitä, mitä menestyksekäs asiakassuhteiden hoitaminen vaatii. Luonteeltasi olet yrittäjähenkinen ja sinulla on intoa tarttua tulosvastuulliseen tehtävään. Olet tottunut työskentelemään paineen alla ja suhtaudut myyntiin intohimoisesti. Etsimme tavoitteellista ja hyvää tyyppiä, jolle asiakas on aina kaiken tekemisen ytimessä ja joka tuntee olonsa kotoisaksi sekä toimistolla, että asiakkaiden parissa kentällä.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • monipuolisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän. Aluemyyntipäällikkönä pääset työskentelemään hyvin itsenäisesti, mutta tiiviisti asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa
 • ammattitaitoiset ja innostavat työkaverit, erinomaisen teknisen tuen sekä osallistavan, avoimen ja kehitysorientoituneen yrityskulttuurin. Tarjoamme lisäksi kansainvälisen konsernin monipuolisen tuen sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.
 • Kattavat työsuhde-edut ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.
 • Top Employer-sertifioidun, vastuullisen työnantajan ja merkityksellisen tehtävän – olemme Suomessa sitoutuneet hiilineutraaliuteen vuoteen 2035 ja maailmanlaajuisesti vuoteen 2050 mennessä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 5.6.2024 mennessä hakujärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme heti sopivien hakijoiden kanssa.. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa lisätietoja antaa Kim Nylund, +358 40 5303355, jonka tavoitat varmimmin 20.5. klo 9-11 ja 27.5. klo. 14-16.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat