LVI-tarkastaja

Päivämäärät Julkaistu 15.1.2020 Hae viimeistään 11.2.2020

LVI-tarkastaja
Yhdyskuntatekniikan toimiala, Viranomaistoiminnan tulosalue, Rakennusvalvonta

Työavain 269922

Kirkkonummen kunta hakee LVI-ammattilaista

Kirkkonummen kunta hakee rakennusvalvonnan ja ylläpidon LVI-järjestelmien suunnittelun ja asennuksen valvontaan ja energiatehokkuuteen liittyviin tehtäviin osaajaa yksikköömme. Vakituisen viran tehtävänimike on tällä hetkellä LVI-tarkastaja.

LVI-tarkastajan päätehtävä on kiinteistöjen vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtolaitteistojen sekä hulevesien suunnittelun ja rakentamisen neuvonta, ohjaus ja viranomaisvalvonta, tarkastukset sekä erityissuunnitelmien käsittely. LVI-tarkastaja vastaa oman toiminta-alueensa kehitys- ja ohjaustyöstä.

Lisäksi tehtävään voidaan sisällyttää kunnan eräiden uudisrakennusten ja korjaushankkeiden LVI-suunnittelun ohjaus ja talotekniikkatöiden valvonta. Tehtävien sisältöä ja viran toimenkuvaa voidaan tarvittaessa muokata hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaisesti.

Viran (3000151088) kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva LVI-tekniikan AMK-insinöörin tutkintoa tai aiempi vastaava tutkinto (teknikko). Lisäksi hakijalla tulee olla käytännön kokemusta talotekniikan suunnittelusta ja/ tai asennustyön valvontaan liittyvistä tehtävistä. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Edellytämme aiempaa kokemusta talotekniikan tehtävistä ja hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn Arvostamme projektiosaamista.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavan kunnan rakentamista, pienen organisaation välittömän työilmapiirin sekä vakaan työnantajan edut. Kirkkonummella on käytössä liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöntekoon.

Viran työehdot ja palkkaus määräytyvät kuntien teknisten virkasopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2950 euroa, sen lisäksi maksetaan ammattilisä sekä koeajan jälkeen henkilökohtainen lisä. Koeajalla voidaan mahdollisesti maksaa rekrytointilisää. Loppupalkka lisineen n. 3 400 -3 700 euroa.
Työaika on 36,75 tuntia viikossa.
Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävä alkaa 16.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 269922). Hakuaika päättyy 11.2.2020 kello 12:00.

Lisätietoja antavat johtava rakennustarkastaja Daniel Grönroos puh. 040 525 6690, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 16.3.2020 tai sopimuksen mukaan

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi