Rakennuttaja-/Kiinteistöpäällikkö

Metsäliitto Osuuskunta
Päivämäärät Julkaistu 17.9.2021 Hae viimeistään 22.9.2021

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Liikevaihdoltaan 5,5 miljardin euron konsernimme toimii 9300 ammattilaisen voimin kaikkiaan 30 maassa.

Rakennuttaja-/Kiinteistöpäällikkö
investointien rakennuttamiseen

Metsä Group hakee rakennuttaja-/kiinteistöpäällikköä Teknologiaorganisaatioon. Tehtävässä olet vastuussa investointien rakennuttamisesta ja toimit myös Metsä Groupin kiinteistöpäällikkönä. Osallistut myös investointien valmisteluun rakentamisen osalta sekä rakennuttamisen kehittämiseen Metsä Groupissa. Kiinteistöpäällikkönä avustat tehtaita rakennusten PTS suunnittelussa ja rakennuskorjausten rakennuttamisessa.

Tehtävän sijainti on sovittavissa jollekin Metsä Groupin pääteollisuuspaikkakunnista, mutta tehtävänkuva vaatii myös säännöllistä matkustamista Suomessa sekä mahdollisesti myös ulkomailla.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva rakennusalan koulutus (DI, Ins., teknikko) ja vähintään 5 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tarkemmat edellytykset löydät verkkosivuillamme olevasta ilmoituksesta.

Lisätiedot ja haku 22.9.2021 mennessä osoitteessa: www.metsagroup.com

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi