Tekninen isännöitsijä

Päivämäärät Julkaistu 5.4.2018 Hae viimeistään 13.4.2018

Haemme HKL:n kunnossapitoyksikköön teknistä isännöitsijää vastaamaan HKL:n kaupunkiraideliikenteen varikko- ja muiden joukkoliikennekiinteistöjen, kuten metroasemien kunnossapitotehtävistä.

Teknisen isännöitsijän tehtäviin kuuluu mm. kiinteistöjen teknisen ylläpidon suunnittelu, korjausten ja kiinteistöhuollon budjetointi, korjaustoimenpiteiden organisointi, sekä ulkopuolisten palveluiden kilpailutus-, tilaus- ja valvontatehtävät yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä sijoittuu HKL:n kunnossapitoyksikköön, joka vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta. Lisäksi edellytämme rakennus- ja LVISA-alan osaamista, usean vuoden kokemusta alalta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän, näköalapaikan pääkaupunkiseudun laajenevaan joukkoliikenteeseen sekä Helsingin kaupungin ja HKL:n monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävä on vakituinen ja se täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää 13.4.2018 klo 16 mennessä Helsingin kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi. Työavain 21-29-18 ohjaa suoraan hakuilmoitukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Jani Toivonen, p. 040 5238423 tai jani.toivonen@hel.fi

Lue lisää HKL:stä osoitteessa www.hkl.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi