Useita avoimia tehtäviä

Lujatalo Oy
Päivämäärät Julkaistu 4.12.2020 Hae viimeistään 8.12.2020

Tule mukaan rakentamaan
kestävää tulevaisuutta!

Valtakunnallisesti noin 800 henkeä työllistävä Lujatalo on yksi Suomen suurimmista rakennusliikkeistä ja yli 65-vuotias perheyhtiö. Uskomme, että ainoastaan vastuullinen ja eettinen liiketoiminta, jossa asiakas on aidosti keskiössä, on kestävää. Meille on tärkeää, että pidämme asiakkaille antamamme lupaukset ja että henkilöstömme voi hyvin.

AVOIMIA PAIKKOJA LOUNAIS-SUOMESSA

TYÖPÄÄLLIKKÖ

Toiminnan laajentuessa Lounais-Suomessa haemme työpäällikköä asuntorakentamisen puolelle. Työpäällikön tehtävässä vastaat aluejohtajan alaisuudessa sovittujen projektien hankinnoista, johtamisesta ja toteuttamisesta taloudellisesti ja operatiivisesti.

LASKENTA PÄÄLLIKKÖ / KUSTANNUSLASKIJA

Haemme Lounais-Suomen yksikköömme laskentapäällikköä. Laskentapäällikön tehtävässä vastaat yksikön tarjous- ja kustannuslaskennasta sekä laskentayksikön organisoinnista.

TUOTANTOINSINÖÖRI

Haemme tuotantoinsinööriä monipuolisiin tehtäviin Turun toimistollemme. Tehtävänäsi on alueyksikön työmaiden avustaminen ja neuvominen toimintajärjestelmän mukaisessa toiminnassa ja uusien järjestelmien käyttöönotossa sekä tulevien ja käynnissä olevien hankkeiden tuotannonsuunnitteluun liittyvät tehtävät.

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Haemme Lounais-Suomen yksikköömme hankekehityspäällikköä. Tehtävänäsi on vastata asunto- ja toimitilakohteiden suunnittelun ohjaamisesta ja koordinoinnista. Osallistut kaavoitus- ja lupaprosessiin ja analysoit laskentakohteita.

TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA

Tehtävässä vastaat alueyksikön taloteknisestä asiantuntijuudesta sekä sovittujen projektien taloteknisestä suunnittelusta, kehittämisestä ja aikatauluista. Olet mukana sekä tarjouslaskennassa, että suunnittelun ohjauksessa ja autat myös käynnissä olevien työmaiden toimihenkilöitämme tarpeen mukaan.

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ / -INSINÖÖRI

Haemme hankintapäällikköä/ -insinööriä hoitamaan yksikön sovittujen hankintojen toteutusta ja koordinointia; mm. hankintojen tarjouspyyntöjen laadinta, tarjouksien vertailu, sopimusasiakirjojen laadinta.

Lisätietoja tehtävistä Lounais-Suomen aluejohtaja Ari Mäkinen, p. 044 585 2708.

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 8.12.2020 mennessä.

www.luja.fi/tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi