Vesihuoltopäällikkö, tiemestari

Kaarinan kaupunki
Sijainti Kaarina
Päivämäärät Julkaistu 22.1.2021 Hae viimeistään 5.2.2021
Kaarinan kaupunki hakee

Vesihuoltopäällikkö

Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Tila- ja ravintopalvelut

Haku päättyy: 4.2.2021 15:00. Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 15.1.2021 08:00. Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Haemme vesihuoltopäällikköä johtamaan Kaarinan kaupungin vesihuoltolaitosta.

Vesihuoltopäällikön tehtävänä on vastata kaupungin vesihuollon toimitusvarmuudesta. Päällikkö johtaa 16 henkilön yksikköä, joka vastaa kokonaisuudessaan vesi- ja jätevesiverkoston ylläpidosta, perusparannus- ja uudisinvestoinneista sekä muusta kehittämistyöstä yhdessä oman henkilöstön ja ulkopuolisten toimittajien kanssa. Vesihuoltopäällikkö on teknisten palveluiden johtoryhmän jäsen.

Vesihuoltolaitoksen käyttötalousbudjetti on seitsemän ja investointibudjetti noin kolme miljoonaa euroa. Vesihuoltolaitos palvelee kaikkiaan 7000 liittymäasiakasta. Vesihuoltopäällikkö osallistuu alansa sidosryhmä- ja osakasyhteistyöhön, mm. keskusvesilaitosten, Turun seudun vesi Oy:n ja Turun seudun puhdistamon Oy:n toimintaan. Vesihuoltolaitos tekee läheistä yhteistyötä kaupungin infrapalveluiden kanssa katualueille sijoittuvan verkon osalta.

Vesihuoltopäällikön kelpoisuusehtona edellytetään vähintään soveltuvaa teknisen alan aiempaa ammatillisen opistoasteen (teknikko tai rakennusmestari) tai ammatillisen korkea-asteen (ins.) tai nykyistä amk-tason insinöörin tutkintoa ja viran hoidon kannalta merkityksellistä työkokemusta.

Viran täytössä katsotaan eduksi vesihuoltolaitoksen toimialaan liittyvä laaja-alainen työkokemus, jossa yhdistyvät mm. rakennuttamisen, talouden ja hankintojen osaaminen sekä kokemus esimiestehtävistä. Arvostamme myös yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Odotamme vesihuoltopäälliköltä kehittämismyönteistä ja ratkaisukeskeistä työotetta kiireenkin keskellä.

Tehtävä on vesihuoltoalan näköalapaikka kasvavassa Kaarinassa, Turun seudun toiseksi suurimmassa kaupungissa. Me tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön sekä monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vesihuollon parissa.

Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 983,59 €/kk + TS-sopimuksen mukaiset lisät.
Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Tekniset palvelut, Anne Jokinen, PL 12, 20781 Kaarina. Merkitse kuoreen ”vesihuoltopäällikkö”. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta. Muita mahdollisia liitteitä ei huomioida.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: 3 983,59 €/kk + TS-sopimuksen muk. lisät
Työavain: 331671

Yhteystiedot
Tekninen johtaja
Jyrki Haapasaari
p. 040 507 0238

Kaupungininsinööri
Pirkkoliisa Heinonen
p. 050 373 2418
tai etunimi.sukunimi@kaarina.fi.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteyttä rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
niina.alho@kaarina.fi
p.050 314 6197

 

Tiemestari

Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Infrapalvelut

Haku päättyy: 4.2.2021 15:00. Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 15.1.2021 08:00. Työn luonne: Kokoaikatyö

Etsimme nyt tiemestaria vakituiseen virkasuhteeseen. Tiemestari toimii katujen ja yleisten alueiden kunnossapidon työnjohtajana ja esimiehenä.

Virkatehtäviin kuuluu kaupungin hoidossa olevien katujen ja yleisten alueiden kunnossapito, kunnossapidettävän omaisuuden ylläpito ja kehittäminen.
Lisäksi tiemestari vastaa mm. kaivuulupien myöntämisestä ja valvonnasta sekä romuajoneuvojen siirroista.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan insinöörin (AMK, tekninen opisto) tai rakennusmestarin/teknikon tutkinto maa- ja vesirakennuksen tai yhdyskuntatekniikan alalta sekä käytännön kokemus teiden kunnossapidosta.

Virkasuhde on vakinainen. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Kaarinan kaupunki/ Anne Jokinen, PL 12 20781 Kaarina. Kuoreen kirjaus ”tiemestari”. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Työ alkaa: 1.4.2021/ sopimuksen mukaan
Palkkaus: ts-sopimuksen mukaan
Työavain: 331690

Yhteystiedot
Kaupungininsinööri
Pirkkoliisa Heinonen
p. 050 373 2418
pirkkoliisa.heinonen@kaarina.fi

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteyttä rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
niina.alho@kaarina.fi
p. 050 314 6197

Lisätietoja löydät osoitteesta:

kuntarekry.fi/tyopaikat/kaarina

kaarina.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi