Kokeile kuukausi maksutta

EKE-yhtiöiden Pulkovo Sky Business Center saavutti harjakorkeutensa

Pietarin talousalueella sijaitsevan Pulkovo Sky Business Centerin harjannostajaisia vietettiin tänään.  EKE-Yhtiöiden suunnitteleman ja rakennuttaman toimisto- ja liikerakennuksen rakennustyöt aloitettiin tasan vuosi sitten. Centerin vaativan rakennesuunnittelun on tehnyt Insinööritoimisto Mikko Vahanen Oy. Projektin kokonaisarvo on noin 115 miljoonaa euroa. Business Center valmistuu mukaisesti huhtikuussa 2009.

Pietarin talousalueella sijaitsevan Pulkovo Sky Business Centerin harjannostajaisia vietettiin tänään.  EKE-Yhtiöiden suunnitteleman ja rakennuttaman toimisto- ja liikerakennuksen rakennustyöt aloitettiin tasan vuosi sitten. Centerin vaativan rakennesuunnittelun on tehnyt Insinööritoimisto Mikko Vahanen Oy. Projektin kokonaisarvo on noin 115 miljoonaa euroa. Business Center valmistuu mukaisesti huhtikuussa 2009.

image

Rakennuksen kokonaispinta-ala on 76 000 neliömetriä, josta vuokrattavaa pinta-alaa on 41 000 neliömetriä. Pysäköintirakennuksessa on tilaa 850 autolle.  Yhteensä toimisto- ja liikerakennuksesta tulee 14 kerrosta, ja rakennus kohoaa 50 metriin.

EKE-Yhtiöiden pääjohtajan Bertel Ekengrenin mukaan Pulkovo Sky Business Centerin toteutuksessa on käytetty nykyaikaisia insinööriteknisiä ratkaisuja sekä hyödynnetty suomalaisten että venäläisten arkkitehtien ja rakentajien tietoa, taitoa ja kokemusta.

”EKE-Yhtiöiden projekti on kehitetty yhtä tehokkaasti sekä taloudellisesta, kaupallisesta, arkkitehtonisesta että rakennusteknisestä näkökulmasta katsottuna. Tämä suo Pulkovo Sky:lle ehdottomia kilpailuetuja Pietarin toimistokiinteistömarkkinoilla”, Jones Lang LaSalle -yhtiön johtaja Andrei Rozov Pietarin toimistolta kommentoi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “EKE-yhtiöiden Pulkovo Sky Business Center saavutti harjakorkeutensa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat