Kokeile kuukausi maksutta

Skanska mukaan kehittämään Porin Puuvillaa

Skanska sekä kiinteistösijoitusyhtiö Renor Oy ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ovat sopineet yhteistyöstä Porin Puuvillan kauppakeskuksen kehittämiseksi. Alueelle on suunnitteilla kauppakeskus, johon tulee vuokrattavaa liiketilaa 37 000 neliötä. Lisäksi suunnitellaan hotellia, joka käsittää noin 4 000 neliötä, sekä toimistotilaa noin 14 000 neliön verran. Pysäköintipaikkoja tulee 2 700.

Skanska sekä kiinteistösijoitusyhtiö Renor Oy ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ovat sopineet yhteistyöstä Porin Puuvillan kauppakeskuksen kehittämiseksi. Alueelle on suunnitteilla kauppakeskus, johon tulee vuokrattavaa liiketilaa 37 000 neliötä. Lisäksi suunnitellaan hotellia, joka käsittää noin 4 000 neliötä, sekä toimistotilaa noin 14 000 neliön verran. Pysäköintipaikkoja tulee 2 700.

”Tarkoitus on, että rakentaminen päästäisiin aloittamaan loppuvuodesta 2010. Siinä tapauksessa Puuvillan kauppakeskus voitaisiin avata maaliskuussa 2013. Rakennushanke työllistäisi noin 350 henkeä”, aluejohtaja Jari Pölönen Skanskasta kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska mukaan kehittämään Porin Puuvillaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat