Kokeile kuukausi maksutta

Renor ja Ilmarinen laajentavat Porin Puuvillan tiloja

Kiinteistösijoitusyhtiö Renor Oy ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ovat allekirjoittaneet esisopimuksen Porin Puuvillan kehittämisestä. Keskustassa vanhan puuvillatehtaan tiloissa toimii jo entuudestaan yli 80 yritystä ja organisaatiota. Niiden käytössä on noin 30 000 neliömetrin tilat. Laajennuksen valmistuttua Puuvillassa on vuokrattavaa pinta-alaa lähes 100 000 neliömetriä. Kauppakeskus avataan uudistettuna suunnitelman mukaan maaliskuussa 2013. Rakennushanke työllistää noin 350 henkeä ja investointiin käytetään noin 100 miljoonaa euroa.

Kiinteistösijoitusyhtiö Renor Oy ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ovat allekirjoittaneet esisopimuksen Porin Puuvillan kehittämisestä. Keskustassa vanhan puuvillatehtaan tiloissa toimii jo entuudestaan yli 80 yritystä ja organisaatiota. Niiden käytössä on noin 30 000 neliömetrin tilat. Laajennuksen valmistuttua Puuvillassa on vuokrattavaa pinta-alaa lähes 100 000 neliömetriä. Kauppakeskus avataan uudistettuna suunnitelman mukaan maaliskuussa 2013. Rakennushanke työllistää noin 350 henkeä ja investointiin käytetään noin 100 miljoonaa euroa.

image

Laajennuksen myötä kauppakeskukseen tulee vuokrattavaa liiketilaa lisää 37 000 neliömetriä. Lisäksi alueelle suunnitellaan 4 000 neliön hotellia ja noin 14 000 neliötä toimistotiloja. Kauppakeskuksen vuokrauksesta vastaa Realprojekti.

 

Laajennuksen jälkeen alueella toimii liikkeitä, julkisia palveluja, terveys-ja hyvinvointipalveluja sekä ravintola- ja kahvilapalveluja. Rakennushankkeen valmistuttua Puuvillaan tulee lisää noin 90 yritystä, joiden arvioidaan työllistävän noin 700-800 henkeä. Pysäköintipaikkoja Puuvillaan tulee 2 700.

 

Porin Puuvillan vanhat tehdasrakennukset on rakennettu monessa vaiheessa vuosina 1898-1965. Rakennukset sijaitsevat Isosannan kaupunginosassa näkyvällä, historiallisella paikalla Kokemäenjoen rannassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Renor ja Ilmarinen laajentavat Porin Puuvillan tiloja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat