Kokeile kuukausi maksutta

Renor tutkii 55 000 neliön ostos- ja vapaa-ajan keskuksen rakentamista Poriin

Erityisesti vanhojen teollisuuskiinteistöjen uusiokäyttöön keskittynyt kiinteistösijoitusyhtiö Renor Oy tutkii mahdollisuutta rakentaa noin 55 000 neliömetrin kaupan, hallinnon, vapaa-ajan ja koulutuksen keskus Poriin. Renor kaavailee keskusta omistamiensa Porin Puuvilla Oy:n vanhojen kiinteistöjen muodostamalle alueelle. Kiinteistöjen kokonaisneliömäärä on noin 70 000, mutta siitä vain pieni osa tulisi mukaan hankkeeseen, sillä suurempi osa olisi uudisrakentamista. Keskus rakennettaisiin kahteen kerrokseen ja uudisrakennus yhdistettäisiin Puuvillan vanhaan osaan.

Erityisesti vanhojen teollisuuskiinteistöjen uusiokäyttöön keskittynyt kiinteistösijoitusyhtiö Renor Oy tutkii mahdollisuutta rakentaa noin 55 000 neliömetrin kaupan, hallinnon, vapaa-ajan ja koulutuksen keskus Poriin. Renor kaavailee keskusta omistamiensa Porin Puuvilla Oy:n vanhojen kiinteistöjen muodostamalle alueelle. Kiinteistöjen kokonaisneliömäärä on noin 70 000, mutta siitä vain pieni osa tulisi mukaan hankkeeseen, sillä suurempi osa olisi uudisrakentamista. Keskus rakennettaisiin kahteen kerrokseen ja uudisrakennus yhdistettäisiin Puuvillan vanhaan osaan.

Renor selvittää keskuksen taloudellisia ja toiminnallisia edellytyksiä. Hankkeen mahdollistava yleiskaava sai lainvoiman vajaa kuukausi sitten. Porin Puuvilla sijaitsee Isosannan kaupunginosassa Kokemäenjoen rannassa.

Renorin merkittävimmät kiinteistökohteet ovat Finlaysonalue Forssassa, Askonalue Lahdessa, Porin Puuvilla Porissa, WSOY-talo Porvoossa sekä Tikkurilan Silkki Vantaalla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Renor tutkii 55 000 neliön ostos- ja vapaa-ajan keskuksen rakentamista Poriin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat