Kokeile kuukausi maksutta

Jyväskylän yliopiston hallintorakennuksen peruskorjaus alkaa

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy aloittaa Jyväskylän yliopiston hallintorakennuksen peruskorjauksen. Remontti alkaa elokuussa ja valmistuu arviolta lokakuussa 2013. Peruskorjauksen tavoitteena on parantaa rakennuksen sisäilmaa, energiatehokkuutta sekä tilojen muunneltavuutta. Korjattavan rakennuksen pinta-ala on yhteensä 3 346 neliömetriä.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy aloittaa Jyväskylän yliopiston hallintorakennuksen peruskorjauksen. Remontti alkaa elokuussa ja valmistuu arviolta lokakuussa 2013. Peruskorjauksen tavoitteena on parantaa rakennuksen sisäilmaa, energiatehokkuutta sekä tilojen muunneltavuutta. Korjattavan rakennuksen pinta-ala on yhteensä 3 346 neliömetriä.

”Hallintorakennuksen remontissa korjataan vauriokohteita ja riskirakenteita sekä tehdään huomattavia parannuksia ilmanvaihtoon. Rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmä uusitaan kokonaan, samoin julkisivurakenteet ja ikkunat. Myös tilojen muunneltavuutta parannetaan muun muassa tekniikkaa uusimalla ja työpisteitä lisäämällä”, kiinteistökehitysjohtaja Aki Havia Suomen Yliopistokiinteistöistä kertoo.

Peruskorjauksen valmistuttua rakennus tuuletetaan tervetalo-periaatteen mukaisesti uusien materiaalien hajuhaittojen välttämiseksi. Rakennus otetaan taas käyttöön vuoden 2013 loppuun mennessä.

Tällä hetkellä hallintorakennuksessa toimivat muun muassa opiskelija-, talous-, henkilöstö- ja kansainväliset palvelut. Peruskorjauksen jälkeen rakennus toimii yliopistopalveluiden käytössä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jyväskylän yliopiston hallintorakennuksen peruskorjaus alkaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat