Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa Varmalle vuokra-asuntoja Arabianrantaan

Skanska ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ovat allekirjoittaneet sopimuksen 65 vuokra-asunnon rakentamisesta Helsingin Arabianrantaan. Asuntojen rakentaminen käynnistyy heti, ja ne valmistuvat vuosien 2015 ja 2016 vaihteessa.

Skanska ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ovat allekirjoittaneet sopimuksen 65 vuokra-asunnon rakentamisesta Helsingin Arabianrantaan. Asuntojen rakentaminen käynnistyy heti, ja ne valmistuvat vuosien 2015 ja 2016 vaihteessa.

Asunto Oy Arabiankatu 8:ssa on vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja 13 kerroksessa. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta joukossa on myös perheasuntoja, joista suurimmat ovat kooltaan lähes 100 neliömetriä. Rakennuksen laajuus on 6 430 bruttoneliömetriä. Asukkaiden autopaikat sijaitsevat aiemmin rakennetussa Arabiaparkissa.

”Rakennuksen sijainti tuo meille haasteita, koska ympäristö on jo täyteen rakennettu ja tilaa työmaaliikenteelle ja materiaalien varastoinnille on hyvin vähän. Arabianranta on meille kuitenkin erittäin tuttu ympäristö, jonne Skanska on toteuttanut vuosien varrella jo satoja asuntoja”, Skanskan työmaapäällikkö Jouni Laukkarinen sanoo. 

Skanskalla on parhaillaan rakenteilla Varmalle Arabianrannassa myös toinen asuntokohde, As. Oy Arabiankatu 4. Talossa on 145 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa ja kolme liiketilaa, ja se valmistuu keväällä 2015.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa Varmalle vuokra-asuntoja Arabianrantaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat