Cramo ostaa siirtokelpoisten tilojen vuokrausyhtiön Saksasta

Cramo ostaa siirtokelpoisten tilojen vuokrausyhtiö C/S RaumCenterin Saksasta. Ostettu yhtiö toimii lähinnä Frankfurtin alueella. Yrityskaupan myötä Cramo kertoo saavansa jalansijan siirtokelpoisten tilojen liiketoiminnan laajentamiseksi Saksan markkinoilla. ”Tulevaisuuden tavoitteemme on kasvattaa siirtokelpoisten tilojen toimintaamme koko Saksan alueelle”, Cramon siirtokelpoisten tilojen johtaja Petri Moksén sanoo.

Cramo ostaa siirtokelpoisten tilojen vuokrausyhtiö C/S RaumCenterin Saksasta. Ostettu yhtiö toimii lähinnä Frankfurtin alueella. Yrityskaupan myötä Cramo kertoo saavansa jalansijan siirtokelpoisten tilojen liiketoiminnan laajentamiseksi Saksan markkinoilla. ”Tulevaisuuden tavoitteemme on kasvattaa siirtokelpoisten tilojen toimintaamme koko Saksan alueelle”, Cramon siirtokelpoisten tilojen johtaja Petri Moksén sanoo.

”Yrityskauppa sopii täydellisesti Cramo-konsernin strategiaan laajentaa toimintaansa Saksassa ja Keski-Euroopassa myös siirtokelpoisten tilojen alueella”, Cramon talous- ja rahoitusjohtaja Martti Ala-Härkönen toteaa.

C/S RaumCenter perustettiin 30 vuotta sitten Frankfurtissa. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin 4 miljoonaa euroa ja tulos oli Cramo kuvauksen mukaan hyvä. Saksalaisyhtiön kalusto muodostuu noin 900 siirtokelpoisesta tilasta. Yhtiöllä on 21 työntekijää, jotka kaikki jatkavat yrityksen palveluksessa. Yritys jatkaa myös toistaiseksi nykyisellä nimellään.

C/S RaumCenterin omistaja ja toimitusjohtaja Klaus Schmidt jatkaa yhtiön ja Cramon neuvonantajana vuoden 2014 loppuun asti ennen eläkkeelle jäämistään.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo ostaa siirtokelpoisten tilojen vuokrausyhtiön Saksasta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi