Jari Palviainen nimitettiin Andament Groupin toimitusjohtajaksi

Infrarakennusalalla toimiva Andament Group on nimittänyt toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Jari Palviaisen (52) heinäkuun alusta alkaen. Palviainen siirtyy Andamentin palvelukseen Destiasta, jossa hän on toiminut kehittämispäällikkönä vastaten muun muassa prosessien ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Infrarakennusalalla toimiva Andament Group on nimittänyt toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Jari Palviaisen (52) heinäkuun alusta alkaen. Palviainen siirtyy Andamentin palvelukseen Destiasta, jossa hän on toiminut kehittämispäällikkönä vastaten muun muassa prosessien ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Andament perustelee Palviaisen nimitystä konsernin kehitysstrategian toteuttamisella. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja omistajien laatiman kehitysstrategian mukaisesti yhtiön tavoitteena on jatkaa kasvua sekä liikevaihdollisesti että maantieteellisesti.

”Lisäresurssien hankkiminen konsernijohtamiseen on seuraava askel Andament Groupin kehitysstrategian toteuttamisessa. Jarin vankka kokemus vaativista kehittämistehtävistä täydentää erinomaisesti sitä osaamista, jota tarvitsemme perheyrityksen toimintojen pitkäjänteisessä sekä kannattavaan kasvuun perustuvassa kehittämisessä”, Andament Groupin hallituksen puheenjohtaja Matti Juola sanoo.

Andament Groupiin kuuluu yhteensä seitsemän yhtiötä, jotka toimivat itsenäisinä yhtiöinä keskittyen omaan erikoisosaamiseensa. Konserniin yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 87 miljoonaa euroa vuonna 2013. Työkauden aikana yhtiöt työllistävät noin 300 työntekijää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jari Palviainen nimitettiin Andament Groupin toimitusjohtajaksi”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat