Kokeile kuukausi maksutta

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri teki 8 miljoonalla tonttikauppoja

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri teki kahdeksan miljoonan euron tonttikaupat, kun se hankki itselleen uuden sairaalan tarvitsemat tontit.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri teki kahdeksan miljoonan euron tonttikaupat, kun se hankki itselleen uuden sairaalan tarvitsemat tontit.

Sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi uutta sairaalaa varten tarvittavat tonttikaupat. Lopullisesti tonttiasiasta päättää Keski-Suomen sairaanhoitopiirin valtuusto omassa kokouksessaan lokakuun alussa.

Hallitus päätti myös pyytää jäsenkunniltaan lausunnot Uusi sairaala -hankkeeseen liittyvästä tarkennetusta hankesuunnitelmasta. Siihen on tehty esimerkiksi tilaohjelman, budjetin ja rahoituksen periaatteiden päivitys.

Sairaalan pinta-alaan tulee laajennus, kun Jyväskylän kaupunki päätti toukokuussa sisällyttää osan terveyskeskustoiminnoistaan uuden sairaalan tiloihin. Tämä lisää suunnitelmiin noin 13 700 bruttoneliön laajennuksen ja alustavasti noin 41,8 miljoonan euron lisäkustannusarvion. Kaupunki maksaa tilalaajennuksesta aiheutuvat kustannukset.

Rakentamisen investointipäätös tulee sairaanhoitopiirin valtuuston käsittelyyn loppuvuodesta 2014.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Keski-Suomen sairaanhoitopiiri teki 8 miljoonalla tonttikauppoja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat