Kokeile kuukausi maksutta

Lemminkäinen Talon Tapani Pöyry Salpausselän Rakentajien toimitusjohtajaksi

Päijät-Hämeen suurin yksityinen rakennusliike Salpausselän Rakentajat Oy on tehnyt järjestelyitä omistuksessa ja toimivassa johdossa.

Päijät-Hämeen suurin yksityinen rakennusliike Salpausselän Rakentajat Oy on tehnyt järjestelyitä omistuksessa ja toimivassa johdossa.

Yhtiön vuonna 2013 Lujatalo-konsernilta kokonaan omistukseensa hankkinut rakennusinsinööri Mika Wilenius on myynyt 49 prosenttia yhtiöstä rakennusneuvos Jorma Tammiselle, johtaja Tapani Pöyrylle sekä aluejohtaja Kari Kankaalle. Wilenius jatkaa Salpausselän Rakentajat Oy:n pääosakkaana (51 %).

Salpausselän rakentajien hallituksen puheenjohtajana aloittava Tamminen on toiminut aiemmin YIT-konsernissa eri tehtävissä sekä Lemminkäinen-konserniin kuuluneen aluerakennusyhtiön Oka Oy:n toimitusjohtajana ja osaomistajana 1999–2010.

Yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu mararskuun alussa. Rakennusinsinööri Tapani Pöyry siirtyy tehtävään Lemminkäinen Talo Oy:n johtajan tehtävistä. Pöyry on vastannut Lemminkäinen-konsernissa viimeksi talonrakennuksen Itä- ja Pohjois-Suomen toiminnoista. Sitä ennen hän toimi pitkään Lemminkäinen-konserniin kuuluneen Oka Oy:n aluejohtajana.

Salpausselän Rakentajat Oy:n pääomistaja ja aiempi toimitusjohtaja Wilenius siirtyy tuotantojohtajaksi vastaamaan asuin- ja urakkarakennustoiminnasta sekä hankinnoista.

Salpausselän Rakentajat Oy on perustettu 1979. Se on suurin lahtelainen rakennusliike.Yhtiön kuluvan vuoden liikevaihto on noin 38 miljoonaa euroa ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2015 on noin 75 miljoonaa euroa. Yhtiö ottaa tavoitteekseen aktiivisen kasvun, myös yritysostojen kautta.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen Talon Tapani Pöyry Salpausselän Rakentajien toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat