Skanska rakentaa 71 asuntoa Icecapitalille

Skanska käynnistää 71 asunnon rakentamisen Icecapitalin Housing Fund III Ky:lle Helsingin Lauttasaareen. Asunnot kuuluvat esisopimukseen, jonka osapuolet allekirjoittivat marraskuussa 2014.

Skanska käynnistää 71 asunnon rakentamisen Icecapitalin Housing Fund III Ky:lle Helsingin Lauttasaareen. Asunnot kuuluvat esisopimukseen, jonka osapuolet allekirjoittivat marraskuussa 2014.

Asuntojen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 36 autopaikkaa kellarikerrokseen. Rakentaminen käynnistyy heinäkuussa 2015, ja asunnot valmistuvat helmikuussa 2017.

”Ariel tulee osaksi Skanskan toteuttamaan Delta-korttelia, johon on aiemmin valmistunut kolmen talon kokonaisuus, joissa on yhteensä 170 asuntoa. Parhaillaan on rakenteilla kaksi kohdetta, joihin valmistuu yhteensä 106 uutta kotia. Nyt käynnistyvän Arielin jälkeen suunnitelmissa on vielä yhden kerrostalon rakentaminen kortteliin myöhemmin”, kertoo aluejohtaja Ilpo Luhtala Skanskan Etelä-Suomen asuntorakentamisyksiköstä.

”Helsingin Arielin asunnot sisältyvät Skanskan kanssa solmimaamme esisopimukseen, jonka ensimmäiset kohteet ovat jo rakenteilla Helsingissä, Vantaalla ja Kirkkonummella. Kohteet sopivat hyvin rahastomme pääkaupunkiseudulle painottuvaan sijoituspolitiikkaamme. Uskomme kohteiden tarjoavan valmistuessaan asukkaille laadukasta asumista erinomaisilla sijainneilla”, toteaa toimitusjohtaja Wisa Majamaa Icecapital Ream Oy:stä.

Projektissa hyödynnetään monipuolisesti tietomallintamista.

”Tietomallintamisen avulla olemme voineet yhdistää korttelin kaikkien hankkeiden suunnitelmat yhteen malliin, jolloin näemme yhdellä kertaa alueelle rakentuvien asuintalojen sekä niiden yhteisen parkkihallin suunnitelmat jokaista yksityiskohtaa myöten. Työmaahenkilöstöllämme on käytössään tablettitietokoneita, joten he pääsevät käsiksi työmaapiirustuksiin helposti työkohteella ja näkevät muun muassa kolmiulotteiset mallit niin yksityiskohdista kuin kokonaisuudestakin”, Skanskan vastaava työnjohtaja Timo Koskimäki kertoo

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa 71 asuntoa Icecapitalille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat