Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusyritysten liikevaihto rajussa kasvussa maalis-toukokuussa

Rakennusyritysten liikevaihto on ollut rajussa kasvussa tämän vuoden maalis-toukokuun välisenä aikana. Tilastokeskuksen mukaan liikevaihto kasvoi 8,3 prosenttia ja myynnin määrä 7,9 prosenttia vuotta aiemmasta.

Rakentamisen liikevaihdon kolmen kuukauden vuosimuutos.

Vastaavalla ajanjaksolla vuotta aiemmin liikevaihto kasvoi 2,7 prosenttia.

Liikevaihto kasvoi jokaisella rakentamisen toimialalla. Eniten kasvoi maa- ja vesirakentamisen liikevaihto, 16,0 prosenttia. Talonrakentamisessa kasvua kertyi 8,3 prosenttia ja erikoistuneessa rakennustoiminnassa 6,2 prosenttia.

Rakennusyritysten myynnin määrä kasvoi eniten maa- ja vesirakentamisessa. Se lisääntyi 18,0 prosenttia. Talonrakentamisessa myynnin määrä lisääntyi 8,0 ja erikoistuneessa rakentamisessa 5,9 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusyritysten liikevaihto rajussa kasvussa maalis-toukokuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat