Kokeile kuukausi maksutta

Caverion uudistaa Turun kaupunginteatterin talotekniikan

Caverion on tehnyt suuren projektisopimuksen Turun kaupunginteatterin talotekniikan uusimisesta.

Teatterin talotekniikka uudistetaan kokonaisuudessaan kiinteistön mittavan peruskorjaus- ja laajennushankkeen yhteydessä. Sopimuksen arvo on noin 6,7 miljoonaa euroa.

Caverion vastaa talotekniikkaprojektin toteutuksesta ja johtamisesta. Talotekniset järjestelmät kattavat kiinteistön lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys-, sähköistys-, automaatio- sekä sprinklerijärjestelmät.

Kaupunginteatterin ajanmukaistaminen on Turun kaupungin lähivuosien suurin ja näkyvin tilahanke. Turun kaupunginteatterin peruskorjattava osa valmistui vuonna 1962 Aurajoen rannalle ja se on tärkeä osa kaupungin kulttuurimaisemaa. Laajennuksen jälkeen teatterin pinta-ala noin 14 500 neliömetriä. Talotekniset asennustyöt alkavat keväällä 2016. Teatteri avautuu yleisölle jälleen elokuussa 2017.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion uudistaa Turun kaupunginteatterin talotekniikan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat