Kokeile kuukausi maksutta

Caverion huoltaa Vehon kiinteistöt

Caverion ja Veho ovat allekirjoittaneet sopimuksen Vehon käyttämien kiinteistöjen palveluiden johtamisesta sekä teknisestä huollosta ja kunnossapidosta.

Caverion ja Veho ovat allekirjoittaneet sopimuksen Vehon käyttämien kiinteistöjen palveluiden johtamisesta sekä teknisestä huollosta ja kunnossapidosta.

Sopimukseen kuuluu 37 kiinteistöä eri puolella Suomea, ja niiden kokonaispinta-ala on noin 176 000 neliötä.

Sopimus on jatkoa vuonna 2012 alkaneelle Vehon ja Caverionin yhteistyölle. Jatkossa Caverionin palvelut kattavat Vehon liikekiinteistöjen kokonaisvaltaisen palveluiden johtamisen, teknisen huollon ja kunnossapidon, asiantuntijapalvelut sekä kiinteistövalvomon ja HelpDeskin palvelut. Lisäksi Caverion vastaa kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisesta.

Sopimus tulee voimaan palveluiden johtamisen, HelpDesk-, energia- ja valvomopalveluiden osalta 1.9.2015. Tekninen huolto ja kunnossapito käynnistyvät vuoden 2016 alussa.

Veho tavoittelee säästöjä energiakustannuksissa

Vehon kiinteistöissä tavoitellaan merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa. Caverion takaa sopimuskaudella 2,5 miljoonan euron kustannussäästön. Energiatehokkuutta parantavilla investoinneilla, kiinteistövalvomon kautta tehtävällä jatkuvalla aktiivisella kiinteistöjen käytöllä ja aktiivisella palvelujen johtamisella voidaan saavuttaa merkittävät säästöt.

”Kumppanuudella tavoitellaan huomattavaa energia- ja prosessitehokkuuden parantamista, joka toteutuu vastuita selkeyttämällä ja ohjaamalla kiinteistöjä reaaliaikaisen tiedon perusteella”, Veho-konsernin talousjohtaja Anssi Räsänen sanoo.

”Avaamme Veholle uuden kiinteistöjä koskevan digitaalisen palveluympäristön, joka mahdollistaa reaaliaikaisen palvelu- ja raportointinäkymän kiinteistöihin sekä uusien palvelujen yhteisen kehittämisen”, kaupallinen johtaja Ville Tamminen Caverionista kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion huoltaa Vehon kiinteistöt”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat