Cramo ostaa MDS Raumsystemen siirtokelpoisten tilojen kaluston Saksassa

Cramo jatkaa asemansa vahvistamista Saksan siirtokelpoisten tilojen markkinoilla ostamalla MDS Raumsysteme GmbH:n siirtokelpoisten tilojen vuokrauskaluston. MDS on yksi Lounais-Saksan siirtokelpoisten tilojen vuokraajista ja sillä on vahva asema teollisuussegmentissä.

Cramo jatkaa asemansa vahvistamista Saksan siirtokelpoisten tilojen markkinoilla ostamalla MDS Raumsysteme GmbH:n siirtokelpoisten tilojen vuokrauskaluston. MDS on yksi Lounais-Saksan siirtokelpoisten tilojen vuokraajista ja sillä on vahva asema teollisuussegmentissä.

Kalusto täydentää Cramon nykyistä tarjoamaa Saksan markkinoilla ja se integroidaan osaksi Cramon saksalaisen tytäryhtiön C/S RaumCenterin kalustoa.

MDS:n vuokrakalusto käsittää yhteensä 179 siirtokelpoista tilaa, joista 92 prosenttia on tällä hetkellä vuokrattuna. Osapuolet ovat päättäneet olla julkaisematta kauppahintaa. Järjestely kasvattaa Cramon liikevaihtoa vuositasolla noin 0,4 miljoonaa euroa.

”Järjestely vahvistaa asemaamme erityisesti teollisuussegmentissä Saksassa. Ostamamme siirtokelpoiset tilat ovat  yhteensopivia nykyisen kalustomme kanssa Saksassa, joten uutta kalustoa voidaan käyttää yhdessä aiemman kalustomme kanssa”,   Cramo Adapteon johtaja Petri Moksén sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo ostaa MDS Raumsystemen siirtokelpoisten tilojen kaluston Saksassa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi