Kokeile kuukausi maksutta

YIT ja HGR perustavat yhteisyrityksen

YIT ja HGR perustavat yhteisyrityksen suuria kiinteistökehityshankkeita varten.

YIT ja HGR perustavat yhteisyrityksen suuria kiinteistökehityshankkeita varten.

Uusi yritys, Regenero, keskittyy suurten asunto-, liike- ja toimitilahankkeiden kehittämiseen pääkaupunkiseudulla. Yhtiön tavoitteena on käynnistää ensimmäinen hanke jo ensi vuoden aikana.

YIT:n erityisosaamisalue yhtiössä on KVR-urakointi, infrastruktuurin rakentaminen sekä toimialakohtainen projektiosaaminen. HGR:llä on asiantuntemusta kaupallisessa kehitystyössä, erityisesti liikeideoinnissa ja konseptisuunnittelussa sekä yrityskohtaisissa erityisratkaisuissa.

YIT ja HGR Property Partners ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana toteuttaneet yhdessä useita kiinteistökehityshankkeita. Parhaillaan yhtiöillä on rakenteilla yhdessä Ahlström Capitalin kanssa Kasarmikatu 21 -toimistokiinteistöhanke Helsingin keskustassa. Entisen rakennusviraston kiinteistön tilalle valmistuu loppuvuodesta 2017 toimistotalo, jossa on työpiste jopa tuhannelle työntekijälle. Kiinteistö rakennetaan LEED Platina -ympäristösertifikaatin vaatimusten mukaisesti.

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT ja HGR perustavat yhteisyrityksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat