Uutiset Seppo Mölsä 6 kommenttia

Rakennustietopalkinto Ralf Lindbergille

Rakennustietosäätiö RTS:n hallitus on myöntänyt vuoden 2016 Rakennustietopalkinnon TTY:n professori emeritus Ralf Lindbergille.

Ralf Lindberg jätti TTY:n ovet paukkuen tyytymättömänä uusiin linjauksiin.

Valintaa perusteltiin seuraavasti: ”Ralf Lindberg on tehnyt pitkän uran rakennustekniikan yliopistokouluttajana, innostavana opettajana ja täydennyskouluttajana sekä lukuisien diplomitöiden ja väitöskirjojen ohjaajana. Hänellä on kyky tehdä monimutkaisista asioista ymmärrettäviä. Hän on lisäksi ollut edistämässä tutkijana ja yhteiskunnallisena vaikuttajana merkittävällä tavalla rakennustekniikan kehitystä yhteistyössä teollisuuden kanssa.”

Palkinto jaettiin vuonna 2016 ensimmäistä kertaa.

Keskustelu artikkelista: 6 kommenttia

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia