Työelämä Uutiset Rakennuslehti Yksi kommentti

Janne Rönköstä Omatalon toimitusjohtaja

Rakennusinsinööri Janne Rönkkö (43) on nimitetty Omatalo Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2017 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Tapio Pitkänen siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.

Omatalon toiminnan painopiste on kohdistettu kuluttaja-asiakkaiden avaimet käteen -toimituksiin sekä rakennusliikkeiden kanssa toteutettaviin rivi- ja kerrostaloihin. Liiketoimintamallin muutos on läpiviety ja jatkossa Omatalo keskittyy nykyisten palveluidensa kehittämiseen.

Sonkajärveläisellä Janne Rönköllä on kattava 19 vuoden kokemus Omatalon liiketoiminnan kaikilta osa-alueilta tuotannosta johtoon. Toimitusjohtajan tehtäviin Rönkkö siirtyy myyntijohtajan paikaltaan. Tavoitteena hänellä on Omatalon liiketoiminnan kasvattaminen sekä toimialan parhaan palvelun tarjoaminen asiakkaille.

Keskustelu artikkelista: 1 kommentti

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia