Janne Rönköstä Omatalon toimitusjohtaja

Rakennusinsinööri Janne Rönkkö (43) on nimitetty Omatalo Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2017 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Tapio Pitkänen siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.

Rakennusinsinööri Janne Rönkkö (43) on nimitetty Omatalo Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2017 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Tapio Pitkänen siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.

Omatalon toiminnan painopiste on kohdistettu kuluttaja-asiakkaiden avaimet käteen -toimituksiin sekä rakennusliikkeiden kanssa toteutettaviin rivi- ja kerrostaloihin. Liiketoimintamallin muutos on läpiviety ja jatkossa Omatalo keskittyy nykyisten palveluidensa kehittämiseen.

Sonkajärveläisellä Janne Rönköllä on kattava 19 vuoden kokemus Omatalon liiketoiminnan kaikilta osa-alueilta tuotannosta johtoon. Toimitusjohtajan tehtäviin Rönkkö siirtyy myyntijohtajan paikaltaan. Tavoitteena hänellä on Omatalon liiketoiminnan kasvattaminen sekä toimialan parhaan palvelun tarjoaminen asiakkaille.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Janne Rönköstä Omatalon toimitusjohtaja”

Jätä kommentti