Kokeile kuukausi maksutta

Lehto ja Lapti urakoivat Attendolle

Imatralla ja Hattulassa käynnistyivät senioritalon ja teemahoivakodin rakennustyöt. Molemmat kohteet valmistuvat keväällä 2018.

Senioritalon rakentaminen alkoi Imatralla. Kuva: Attendo

Hattulaan sijoittuva 30-paikkainen ikäihmisten teemahoivakoti painottaa ulkoilua ja puutarhanhoitoa. Kohteen palvelujen tuottamisesta vastaa rakennuttaja Attendo, urakoinnista Lapti ja rakennusvalvonnasta Qtio. Investoinnin suuruus on noin 3 miljoonaa euroa.

Imatran Mansikkalaan sijoittuvassa Attendo Vuoksela -senioritalossa on 40 asukaspaikkaa. Talo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja palveluasumista sekä vastaa lyhytaikaisen hoivan lisääntyneeseen tarpeeseen. Attendo toimii kohteessa rakennuttajana ja palvelujen tuottajana, urakoinnista vastaa Lehto Oy ja rakennusvalvonnasta Qtio.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto ja Lapti urakoivat Attendolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat