Kokeile kuukausi maksutta

Attendolle uusi hoivakoti Porvooseen

Porvooseen tulee Attendon uusi hoivakoti ikäihmisten palveluasumisen tarpeisiin.

Porvooseen tulee Attendon uusi hoivakoti ikäihmisten palveluasumisen tarpeisiin.

Fredrika Runebergin kadulle sijoittuvalle uudiskohteelle on myönnetty rakennuslupa. Hoivakoti valmistuu ja aloittaa toimintansa ensi kesänä.

29-paikkainen hoivakoti on suunniteltu erityisesti tehostettua palveluasumista varten, mutta asunnot soveltuvat Attendon mukaan myös kevyempään palveluasumiseen. Jokaisella asukkaalla on oma huone.

Attendolla on entuudestaan Porvoossa jo yksi hoivakoti, Attendo Laamanni. Aluejohtaja Simo Saarasen mukaan uudella hoivakodilla vastataan hoivapalvelujen ja palveluasumisen kasvavaan kysyntään.

”Toteutamme hoivasuunnittelussa ja -rakentamisessa omaa Mummola-konseptiamme. Hyvin suunnitelluilla tilaratkaisuilla tuetaan ikäihmisten omatoimisuutta samalla kun varmistetaan jokaisen oman yksilöllisen elämäntavan kunnioittaminen. Attendon Mummolassa on mahdollisuus yhteisöllisyyteen, mutta myös omaan rauhaan”, Saaranen kertoo.

Uudiskohteen rakennuttajana toimii Hoivatilat Oyj ja pääurakoitsijana Lapti Oy. Valmis hoivakoti tuo Porvooseen noin 20 uutta hoiva-alan työpaikkaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Attendolle uusi hoivakoti Porvooseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat